Banda de alergare electrica FitTronic Ultra 5000 Review si Pareri pertinente

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

4.9
(9)

FitTronic Ultra 5000 este o banda de alergare electrica ce se prezinta ca un echipament fitness complet, destinat celor care vor sa se mentina in forma sau sa isi imbunatateasca conditia fizica in confortul propriului camin. Ofera o serie de caracteristici intersante, imbinand performanta motorului cu functii de monitorizare si conectivitate moderna.

Banda de alergare FitTronic Ultra 5000 este prevazuta cu motor de 2.5 CP ce permite atingerea unei viteze de pana la 18 km/h. Este excelenta pentru o gama variata de utilziatori de la incepatori pana la cei mai avansati. Motorul functioneaza lin si nu provoaca deranj, facand ca banda sa fie potrivita pentru utilizarea chiar si in apartamente.

Suprafata de aleragre este de 130 cm lungime si 46 cm latime, suficient de mare incat sa va puteti misca in voie. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate.

Banda poate fi pliata cu usurinta, ceea ce inseamna ca ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Mai mult decat atat, gratie rolelor de transport din dotare poate fi mutata usor dintr-un loc in altul.

FitTronic Ultra 5000 include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor din dotare. De asemenea, gratie posibilitatii de a va conecta prin Bluetooth, puteti utiliza aplicatia Fitshow App, care va ajuta sa urariti in timp real pogresul si sa personalizati antrenamentul.

Banda include si o intrare MP3 care va permite sa conectati dispozitive externe pentru a asculta muzica sau podcasturi in timp ce va antrenati facand experienta cu atat mai placuta.

Aparatul dispune de 12 programe de antrenament predefinite. Aceste programe sunt concepute pentru a simula diferite tipuri de antrenament, variind de la alergari usoare la sesiuni mai intense. In acest fel, utilizatorii pot varia rutina de exercitii si se pot adapta la diferite niveluri de dificultate.

Dimensiunile benzii sunt de 165 cm lungime, 76 cm latime si 136 cm inaltime, avand o greutate de 59 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

FitTronic Ultra 5000 este o banda de alergat electrica excelenta pentru antrrenament in siguranta acasa. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca este exact ceea ce aveau nevoie. Functioneaza foarte bine, este echilibrata si eficienta, se regleaza usor si nu ocupa mult spatiu de depozitare. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 9

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: FitTronic Ultra 5000

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 12 programe de antrenament
  • Aplicatie fitness
  • Usor de reglat
  • Inclinatie electrica

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *